Як мер Тернополя притримав 25 мільйонів

Поділитися

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 18 лютого тендер на санітарне утримання вулично-дорожньої мережі, міських територій та інших об’єктів благоустрою. Очікувана вартість закупівлі складала 24,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Пропозицію ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» відхилили тому, що фірма подала неповний пакет документів про виконання аналогічних договорів, не підтвердила правомочність директора укладати договори. Комунальне підприємство «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» («МШЕД») подало неповні копії виконаних договорів, також була відсутня довідка з податкової про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Минулого року більша частка аналогічного підряду відійшла «Тернопіль комунал сервісу» за договором на 16,00 млн грн. Ще 1,92 млн грн. отримало «МШЕД».

Восени минулого року Антимонопольний комітет визнав, що цей тендер був розіграний ТОВ і оштрафував «Тернопіль комунал сервіс» на 50 тис грн. Однак 5 грудня 2013 року Львівський апеляційний суд скасував рішення Антимонопольного комітету, оскільки не побачив ознак змови учасників.

Офіційною власницею «Тернопіль комунал сервіс» є Ірина Швець з Луцька. До кінця 2012 року керівником коппанії був Ігор Швець, потім його змінив Юрій Пилипчук.

Ця компанія пов’язана з оточення Владислава Стемковського. Нині він є заступником мера Тернополя Сергія Надала (ВО «Свобода»), раніше працював заступником мера Луцька і керівником департаменту луцького ЖКГ, повідомляє сайт “Наші гроші”

Як заступник мера обдурив “комунальний” Майдан в Тернополі

***

Про розкрадання у Тернополі

***

Представники міської ради намагались переоформити техніку КП ТМШЕД

***
Міську раду Тернополя знову пікетують

***

Заступника мера Тернополя “поставив на лічильник” луцький криміналітет?

***
Куди втікають тернопільські гроші?

***
Висловлюю щиру подяку, за бездіяльність, сраколизам в пагонах з правоохоронних органів та митниці!

***
Як прибиральники Тернополя пустили у курник лисиць

***
Як заступник міського голови Тернополя організував “схему” на 20 мільйонів

***
Мер Тернополя нарешті притягнув до відповідальності комунальників

***
Фірму заступника мера Тернополя “відмазали” від штрафу у 50 тисяч

“Свобода” комунальних мільйонів

Побрехеньки про Порошенка: дуті рейтинги про нового месію